Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past
De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes
voorbeeldmenu:

VOORAF…
FERRARI COPPA GALBANI
FINONCHIANNO (VENKELSALUMI)
PROSCIUTTO DI PARMA MATONELLA
JAMON IBERICO PATA NEGRA
ANTIPASTI MISTO (GEMENGDE SELECTIE FIJNE VLEESWAREN)
SARDINES MILLÉSIMES 2017
geserveerd met huisgebakken brood en hoeveboter
VERVOLGENS…
OCTOPUS, TOMAAT, VENKEL
ZALM, GEBRANDE PREI, TOM KHA KAI
MOSSELEN, KRUIDENBOTER, ZILTE ZEEGROENTE
HEEK, TARTAAR, KOOLRABI, WASABI
LAMSSOUVLAKI, RODE BIET, TZATZIKI
DRY AGED RIBEYE, TRUFFELBOTER, VITELOTTE
VITELLO TONATO, GEROOKTE PALING, RODE BIET
TORTELLINI, POMPOEN, BEUKZWAM, GEBRANDE UI
KNOLSELDER, CARPACCIO, KASTANJE, SLA-ERWT