Site Overlay

Menu


Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past

De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes maar we bieden ook een vier-gangen degustatiemenu aan voor een verrassende gastronomische beleving (vanaf december 2019)

voorbeeldmenu:

  • SINT-JACOBSNOOT, rode biet, crumble, chorizo 15.00
  • LANGOUSTINE, lardo, bisque, koffiegruis 17.00
  • LINGUINI, octopus, zee-egel 15.00
  • ZEEBAARS, miso, kimchi 15.00
  • DRY AGED RIBEYE, zoete aardappel, waterkers 18.00
  • KWARTEL, peterseliewortel, granny smith 17.00
  • OSSENTONG, madeira, kool 14.00
  • KNOLSELDER, carpaccio, peer, truffel, kastanje 16.00
  • GNOCCHI, pompoen, salie, sesam, pecorino 12.00
  • CHOCOLADE, zoute karamel, pistache 7.00

4-gangen verrassingsmenu 45.00 (aangepast wijnarrangement 26.00)
(aangepast mocktailarrangement 24.00)

5-gangen verrassingsmenu 54.00 (aangepast wijnarrangement 32.00)
(aangepast mocktailarrangement 30.00)

14/2/2020

Valentijn @ Barvenu

lovers sharing menu

Apples & Pearls / roos / amuses
zwaardvis / hibiscus / yuzu
pluma / sumac / miso
palourdes / wijnboter / zeegroenten
tortellini / ricotta / kool
eend / bataat / boszwam
cheesecake / bosfruit / speculaas

120€/koppel

Copyright © 2020 RESTOBAR BARVENU. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes