Site Overlay

Menu


Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past

De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes maar we bieden ook een vier- of vijf-gangen degustatiemenu aan voor een verrassende gastronomische beleving

voorbeeldmenu:

  • aardpeer, hoeve-ei, boszwam, Oude Reypenaer 14.00
  • vitello, mousse van gerookte Noordzeevis, pecorino 16.00
  • Europese kreeft, beurre blanc, Hand van Buddha 22.00
  • Zeeuwse mosselen, rode curry, Thaise basilicum 12.00
  • pluma “Iberico”, romanesco, wortel-kurkuma, gebrande ui 18.00
  • catch of the day, vitelotte, monniksbaard 14.00
  • inktvis a la plancha “Oriental” 12.00
  • ossenstaart, rilette, gebrande kool, peterseliewortel 18.00
  • risotto, saffraan, groene asperge, ricotta 14.00
  • dessert van het moment // selectie kazen “Rok4” 8.00 / 14.00

4-gangen verrassingsmenu 45.00 (aangepast wijnarrangement 27.00)
(aangepast mocktailarrangement 24.00)

5-gangen verrassingsmenu 54.00 (aangepast wijnarrangement 33.00)
(aangepast mocktailarrangement 30.00)

Copyright © 2020 RESTOBAR BARVENU. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes