Site Overlay

Menu


Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past

De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes

voorbeeldmenu:

VOORAF…

FERRARI COPPA GALBANI                                                                           5.00

FINONCHIANNO (VENKELSALUMI)                                                                    4.50

PROSCIUTTO DI PARMA MATONELLA                                                      5.50

JAMON IBERICO PATA NEGRA                                                                                                                                                                            9.00

ANTIPASTI MISTO (GEMENGDE SELECTIE FIJNE VLEESWAREN)                                                                                                         18.50        

SARDINES MILLÉSIMES 2017                                                                                                                                                              9.00

geserveerd met huisgebakken brood en hoeveboter (extra portie: suppl. 2€)

VERVOLGENS…

ZALM GEMARINEERD IN GIN MET SEZCHUAN-APPEL EN THAISE BASILICUM                                                                                   12.00

ZEEBAARS A LA PLANCHA MET GEKONFIJTE CITROEN EN ZEEASTER                                                                                               14.00

VENUSSCHELPEN MET PANCETTA, GEMBER EN CHILI                                                                                                                       13.00

SARDINES MET GROENE EN WITTE  ASPERGE                                                                                                                                   12.00

RIB EYE, ZEE-BEARNAISE MET PATATAS A LA PLANCHA                                                                                                                  18.00

YAKITORI VAN KIPPENHART MET HOISIN, PINDA EN KIMCHI                                                                                                                             12.00

RUNDSTARTAAR “ASIAN STYLE”                                                                                                                                                       13.00

TORTELLINI MET RICOTTA, PESTO EN LIMOENBOTER                                                                                                                          12.00

THAISE GAZPACHO MET GEPEKELDE LOTUSWORTEL                                                                                                                      10.00

ACHTERAF…

ASSORTIMENT VAN GEAFFINEERDE KAZEN “ROK4”                                                                                                                           14.00

DESSERT VAN HET MOMENT-AARDBEI-DRAGON                                                                                                                               8.00

Copyright © 2020 RESTOBAR BARVENU. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes