Site Overlay

Menu


Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past

De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes

voorbeeldmenu:

VOORAF…

FERRARI COPPA GALBANI                                                                           5.00

FINONCHIANNO (VENKELSALUMI)                                                                    4.50

PROSCIUTTO DI PARMA MATONELLA                                                      5.50

JAMON IBERICO PATA NEGRA                                                                                                                                                                            9.00

ANTIPASTI MISTO (GEMENGDE SELECTIE FIJNE VLEESWAREN)                                                                                                         18.50        

SARDINES MILLÉSIMES 2017                                                                                                                                                              9.00

geserveerd met huisgebakken brood en hoeveboter (extra portie: suppl. 2€)

VERVOLGENS…

DORADE ROYALE (HEEL), TOMATENSALSA, VENKEL                                                                                                                           23.00

BABY SQUID, GEMBER, CITROENGRAS                                                                                                                                              12.00

MOSSELEN, SAFFRAAN, CHORIZO, LIMOEN                                                                                                                                        14.00

ZEEDUIVEL, OESTEREMULSIE, SHISO                                                                                                                                                 13.00

IBERICO RIBSTUK, ATJAR, ZWARTE BOON                                                                                                                                         17.00

RUNDSCARPACCIO, PONZU, PINDA                                                                                                                                                  11.00

DUMPLINGS, SHI-ITAKE, PORCINI                                                                                                                                                      10.00

BURRATA CAPRESE “ANDERS”                                                                                                                                                         13.00

KALFSNIERTJES, RODE WIJN, KIMCHI                                                                                                                                               13.00

ACHTERAF…

ASSORTIMENT VAN GEAFFINEERDE KAZEN “ROK4”                                                                                                                           14.00

DESSERT VAN HET MOMENT                                                                                                                                                                8.00

Copyright © 2020 RESTOBAR BARVENU. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes