Site Overlay

Menu


Ons menu is een om de zes weken wisselend aanbod van negen seizoensgebonden gerechten, opgedeeld in vlees-, vis- en vegetarische bereidingen. Uitgangspunt van elk gerecht is het product: de chef en ons team gaan op zoek naar de mooiste (streekgebonden) duurzame seizoensproducten die (lokale) leveranciers te bieden hebben en gaan daarmee aan de slag in een speelse bereidingswijze die het best bij het product past

De gerechten zijn allemaal opgevat als sharing-hapjes

voorbeeldmenu:

VOORAF…

FERRARI COPPA GALBANI                                                                           

FINONCHIANNO (VENKELSALUMI)                                                                   

PROSCIUTTO DI PARMA MATONELLA                                                      

JAMON IBERICO PATA NEGRA                                                                                                                                                                           

ANTIPASTI MISTO (GEMENGDE SELECTIE FIJNE VLEESWAREN)                                                                                                        

SARDINES MILLÉSIMES 2017                                                                                                                                                             

geserveerd met huisgebakken brood en hoeveboter

VERVOLGENS…

OCTOPUS, TOMAAT, VENKEL

ZALM, GEBRANDE PREI, TOM KHA KAI

MOSSELEN, KRUIDENBOTER, ZILTE ZEEGROENTE

HEEK, TARTAAR, KOOLRABI, WASABI

LAMSSOUVLAKI, RODE BIET, TZATZIKI

DRY AGED RIBEYE, TRUFFELBOTER, VITELOTTE

VITELLO TONATO, GEROOKTE PALING, RODE BIET

TORTELLINI, POMPOEN, BEUKZWAM, GEBRANDE UI

KNOLSELDER, CARPACCIO, KASTANJE, SLA-ERWT

Copyright © 2020 RESTOBAR BARVENU. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes